Aquaglo

Onze AquaGlo hydradermabrasie facial
is dè favoriete facial wereldwijd van dit moment!

De AquaGlo facial exfolieert niet alleen dode huidcellen van de huid, maar zorgt ook voor onmiddellijke verjonging en hydratatie,
waardoor je onmiddellijk een stralende ‘glow’ krijgt. De ideale behandeling tegen comedonen, mee-eters, acné en alle andere onzuiverheden!

Onze AquaGlo facial is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acné-gevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

 • Hydrateert en voedt de huid diep
 • Exfoliëert dode huidcellen om een gladdere huid te onthullen
 • Verbetert doffe teint en vermindert ongelijkmatige huidtinten
 • Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn
 • Directe vermindering van verstopte poriën
 • Verbetert de zachte vernieuwing van de huidcellen zonder de huid te beschadigen
 • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verwijderen van acné in combinatie met acné-specifieke huidproducten
 • Ontgift en hydrateert de huid met zuurstof en een hydraterende, voedingsrijke huidinfusie

HOE WERKT DE AQUAGLO PLUS?

Het toestel AquaGlo Plus wordt aangedreven door vacuümkracht en gebruikt hiervoor de ‘Sphere 8 Illite Mineral Tip”, de meest populaire en veilige behandeltip op de markt. Hoogwaardige liquid solutions zorgen voor een diepe reiniging en peeling op basis van AHA’s & BHA’s. Deze liquids verbeteren de absorptie van voedingstoffen in de huid voor het behalen van een perfect resultaat.

In een eerste fase wordt de huid door een gecontroleerde vacuümdruk zacht aangetrokken voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt voor een intense microcirculatie, waardoor de bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt en de huid een directe GLOW zal krijgen.
Bovendien zal het de huid diep exfoliëren en dode huidcellen, mee-eters of andere onzuiverheden verwijderen. De acupressuur wordt ook ingezet om de werkstoffen dieper in de huid te laten penetreren, de huidtint te verbeteren en de huid te herstellen en op te frissen.
Daarna wordt plaatselijk gewerkt op de T-zone om de poriën extra intensief en diep te reinigen en te verfijnen en wordt de huid gevoed met krachtige verjongingswerkstoffen om de huid verder te hydrateren en te voorzien van juiste voedingsstoffen.
Onze Deluxe Aquaglo facial wordt afgesloten met een Cryo-behandeling. Hierbij wordt de huid intens gekoeld, waardoor het resultaat van de behandeling nog langer zichtbaar blijft.

3-STAPPENPLAN VAN DE AQUAGLO FACIAL

1. REINIGING & PEELING

We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen, zodat de doffe uitstraling verdwijnt en de producten beter opgenomen kunnen worden.
We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur.

 • Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, met name op grove poriën & fijne lijntjes & rimpeltjes.
 • Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.

2. EXTRACTIES & HYDRATATIE

Bij deze deelbehandeling wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijderd. Denk maar aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-up resten, enz. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.
 

3. INSLUIZEN & BESCHERMEN

Als laatste deelbehandeling gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 

WAARMEE MOET JE REKENING HOUDEN BIJ DE AQUAGLO FACIAL?

De behandeling wordt niet toegepast in geval van actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van Roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

 

DOS & DON’TS BIJ DE AQUAGLO FACIAL

VOORAFGAAND:

 • geen botox hebben laten plaatsen gedurende de laatste 7 dagen
 • geen fillers hebben laten plaatsen gedurende de laatste 10 dagen
 • geen laserbehandeling hebben ondergaan gedurende de laatste 6 weken
 • recent niet in de zon hebben gezeten

AANSLUITEND:

 • zonnebescherming met minimale SPF 30 gebruiken (zoals altijd!)
 • thuis je huid verzorgen volgens onze adviezen en met producten van MesoEstetic

EN DAARNA ?

 • Elke maand de AquaGlo facial laten toepassen voor het behouden van de gezonde, frisse glow!
 • Voor een langduriger resultaat bieden we de AquaGlo facial in kuurvorm aan (5 behandelingen op 3 maanden). Na het inboeken van de volledige kuur en het uitvoeren van de eerste behandeling van de kuur krijgt u het zonneproduct “Mesoprotech Melan 130 Pigment Control” gratis!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat AquaGlo voor jou kan betekenen of wil je deze graag ervaren?
Stuur gerust een mailtje naar [email protected] of boek nu je afspraak voor jouw “Meet & Treat your skin”.