Huidcoaching & eerste afspraak voor gelaat

met onze Light Skin Analyzer

Wil jij weten hoe het met je huid gaat en wil je graag op basis van de analyse gericht en huidverbeterend gaan verzorgen? Dan kan je bij Nenoa terecht voor één van deze startbehandelingen, “Meet your skin” of “Meet & treat your skin”.

Bij beide afspraken maken we een huidanalyse met onze Light Skin Analyzer.

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er ècht aan toe zijn… Dankzij de LightSkin kunnen we uw huidproblemen heel gericht en doeltreffend behandelen. Bovendien kunnen we met regelmaat de huidscan analyseren en de behandeling, alsook uw productgebruik thuis bijsturen indien nodig.

De LightSkin is het meest geavanceerde huidanalysetoestel op de markt. Met de intelligente diagnostische software en de supergeavanceerde camera wordt er een gedetailleerde huidanalyse gemaakt.

In nog geen 20 seconden laat de LightSkin zien hoe gezond je huid is! Aan de hand van 3 foto’s identificeren we 10 parameters van je huid:

  • poriën
  • vlekken
  • rimpels
  • talg/acné
  • pigmentatie
  • vocht/hydratatie
  • huidtextuur
  • gevoeligheid
  • teint
  • zonneschade (UV)

Na het vastleggen van de foto’s bespreken we samen de analyse en benoemen we de vastgestelde huidproblemen met de doelstellingen op vlak van huidverbetering. Als huidcoach adviseer ik een behandelplan met de meest geschikte behandelingen & behandeltechnieken, alsook een vrijblijvend advies voor productgebruik thuis. En dit op maat van wat jouw huid nodig heeft, want jouw huid is uniek!

Tijdens een eerste afspraak (“Meet & treat your skin” – 120 minuten) wordt een totaalpakket aangeboden. Tijdens het intakegesprek met professionele huidanalyse bespreken we jouw huid. Hieruit volgt een advies op maat op vlak van thuisverzorgingsproducten en qua behandelplan. In kader van het behandelplan wordt een startbehandeling uitgevoerd. Deze startbehandeling kan een huidverbeterende behandeling zijn met één van onze toestellen, of onze klassieke gelaatsbehandeling.

Wens je enkel de huidanalyse zonder gelaatsbehandeling, boek dan gewoon de behandeling “Meet your skin”.

Bij vervolgafspraken kan de huid opnieuw geanalyseerd worden, indien je thuis verzorgt met onze producten van MesoEstetic of Clephar. Hiervoor boek je best onze behandeling “Follow-up your skin”, eventueel aangevuld met de behandeling zoals aangegeven op het behandelplan. Bij deze huidanalyse bekijken we de evolutie van de huid en indien van toepassing, herbekijken we het gebruik van de thuisproducten en het behandelplan. Dit kan worden gefinetuned, zodoende we zo snel mogelijk een optimale conditie van de huid verkrijgen. Hierbij bestaat de mogelijkheid af te wijken van de klassieke gelaatsbehandelingen en over te schakelen op één van onze huidverbeterende gelaatsbehandelingen.

Meet your skin

Huidscan, bespreking & advies i.v.m. producten & behandelplan

 

(45 min)

Follow-up your skin

Huidscan, vergelijkende bespreking & aanvullend advies i.v.m. producten & behandelplan

(30 mins)

Meet & treat your skin

Meet your skin & startbehandeling op maat

 

(120 mins)

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat onze huidanalyse, adviezen en gelaatsbehandelingen voor jou kunnen betekenen of wil je deze graag ervaren? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] of boek nu je afspraak!